miércoles, 4 de noviembre de 2009

Blocaires per primer cop

Resum/valoració BLOCOSFERA

La Soraya, la Sílvia, la Mariona, l’Hèlia i jo, preparem una tàctica d’aprenentatge col·laboratiu utilitzant com a eina de comunicació els nostres propis blocs. Tenim un interès en comú: els jocs educatius on-line.

Per començar fem una pluja d’idees, pensem quines temàtiques engloben aquests jocs educatius on-line i assignem un per cadascuna per cerca informació, comunicant-nos a través del wiki.

La Soraya és la primera en realitzar una entrada al seu bloc, notificant pàgines web referents a jocs de llenguatge musical

L’Hèlia fa l’entrada al seu bloc adjuntant enllaços a pàgines de jocs de medi ambient i fa blocosfera, informant amb un comentari al bloc de la Soraya.

S’incorpora la Mariona proposant jocs de lògica.

La Sílvia s’afegeix i es dedicarà a informar-nos sobre els jocs en llengua anglesa.

Finalment, jo em dedicaré a explorar i informar sobre jocs del món que ens envolta, per així deixar el tema obert per a qualsevol blocaire que es vulgui afegir donant la seva opinio i/o adquirir informació.

Per concloure el treball de bocosfera, penso que ens hem convertit en uns blocaires excel·lents, ja que ens hem organitzat i hem col·laborat per igual, equilibrant la feina i la recerca. Pel que fa el tema central, considero que és molt interessant a l'hora d’ensenyar en un futur als alumnes d'una forma lúdica a traves de les TIC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario