viernes, 30 de octubre de 2009

Jocs educatius on-line

Jocs d’ús senzill, en que els participants interactuen amb el seu ordinador d’una manera divertida, a la vegada que aprenen conceptes nous i es familiaritzen amb les noves tecnologies.


Hi ha per totes les edats, però m'agraderia centrar-me en l’etapa infantil, de 3 a 6 anys. També existeixen diferents camps de coneixement. Un exemple significatiu, http://www.edu365.cat/, la pàgina web que ofereix la Generalitat de Catalunya, des del Departament d'Educació, on podem trobar diferents jocs infantils interactius.


He estat bucant alguns jocs on-line relacionats amb tema del món, els quals, estan enfocats per conèixer el món, l’entorn, entre altres. Aquí facilito alguns links força interessants:Espero que serveixi de gran ajuda, per a qui li pugui interessar fomentar aquest tipus de jocs amb infants.

1 comentario:

 1. hola bonica!
  quins jocs més interessants... jajajaaj!!!
  quina gràcia que ens hagis posat al teu blog, que per cert, està super currat!!! no si encara t'acabaràs dedicant al disseny gràfic... jajajaja!!! en fiii, que estem molt bbb i q m'ha fet molta ilusió el teu comentari!!! ja sé que et dec un mail més currat... tard o d'hora!!!
  1ptooo gegant i espero que et vagi tot moLbbbbb!!!
  tstimoooo

  marta!

  ResponderEliminar