martes, 24 de noviembre de 2009

Pràctica de vídeo

Windows Movie Maker és un programa lliure que ve incorporat a l'equip o es pot descarregar gratuïtamen pel softonic.com. És molt senzill de fer servir, serveix per crear i editar els nostres propis muntatges de vídeo, amb fotogràfies, imatges en moviment i àudio.

Per començar a crear el nostre vídeo hem de gravar en una carpeta tot el material necessari (àudio, imatges i vídeos). Tot seguit, importar el material al programa, dels quals quedarà separats per clips on podrem seleccionar els que desitgem per retallar, enganxar, escurçar, etc.

L’àudio l’hem d’importar a l’espai corresponent de l’àudio, on també podrem retallar, silenciar, atenuar o intensificar al nostre gust perquè quedi equivalent a les imatges.

A continuació, tenim la possibilitat d'intercalar diferents efectes de transicions, per vestir el nostre muntatge.

Per acabar, hem d’afegir un títol, missatges escrits entre les imatges i finalment per tancar el vídeo els crèdits, aquestes opcions les podem trobar a la part esquerra del programa.

Quan ja el tinguem llest, finalitzem la pel·lícula (opció situada a l’esquerra, punt tres) i la guardarem al nostre equip.

Us adjunto l’enllaç del meu vídeo, el vaig crear per la descripció d’una companya de classe. Espero que us agradi i us animo a editar els vostres propis vídeos amb aquest senzill programa que tenim fàcilment a l’abast de tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario