martes, 22 de diciembre de 2009

Si ens aturem un segon a pensar...

Tot allò que hem arribat a aprendre i a conèixer, que tot seguit, ens hi hem capficat i hem aconseguit exercir amb força i entusiasme. Tot aquests continguts innovadors, tècniques pioneres i profitoses, les reunim amb delicadesa i les introduïm dins d'un petit globus, podrem comprovar com el globus va canviant de magnitud, creix d’una manera considerable a mesura que recordem nous aprenentatges.

Destaco amb especial rellevància, la creació d’aquest bloc, mans que exploren. Reunir tanta informació en un espai com aquest, fa obrir la porta a l’aprenentatge, la comunicació, la informació, la educació, a interessants recursos, un etern etcètera de coneixements nous.

Per altra banda, crec que les pràctiques amb programari lliure, com la de so, d’imatge i vídeo, son eines de gran utilitat i fàcil accés per crear i ensenya a crear material creatiu i innovador amb apassionants objectius educatius.

Personalment l'experiència, ha estat un obrir i tancar d’ulls que m’ha aportat un enorme globus de coneixements entorn les TIC, un globus sense nus que sempre aniré inflant.


Fins aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario