viernes, 30 de octubre de 2009

Indagar per la xarxa

29 d’octubre del 2009

La Carla ens conta “En Tabalet” , amb el suport d’unes imatges del conte, un recurs vistós i atractiu per acompanyar la història. Mireu en aquest bloc, fundat per dues mares de nens del CEIP A. Gaudí, ens mostren el conte d’En Tabalet creat per alumnes de p3 (actualment de p4), feu-hi un cop d’ull a l’enllaç, són uns autèntics artistes!.

Per altre banda, el Jordi escull “El vestit nou de l’emperador”, l’explica molt detalladament, amb expressivitat entranyable. El Teatre Nacional de Catalunya acull el gran conte d’ Andersen en un musical per a tota la família.

Tot seguit, l’Imma ens a facilitat vàries pàgines web per indagar, visitar i conèixer diferents ofertes educatives. S’apropa la setmana d’activitats extraordinàries i per tant, en grups de 2 o 3 persones del seminari hem de cercar i escollir una entitat cultural que tingui una atractiva oferta educativa. Podem trobar informació a la pàgina de l’ Institut Municipal d’Educació a Barcelona (IMEB). Entre nosaltres hem proposat diferents llocs per donar un cop d’ull, com són:

Museu d’història de Catalunya

Museu de la Xocolata

Museu de la Ciència

La Pedrera

CosmoCaixa

Centre de Recursos Pedagògic de la ciutat de Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario